Wednesday, June 5, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress Nr.116

image description

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 • VERA 2018,  SHI, DIELL, DASMA  E  TOLLOVI!
 • NË KËRKIM TË REALIZIMIT TË PROJEKTEVE MADHORE PËR GJAKOVËN
 • LUMI KRENA ME SHETITORE
 • PJETËRSHANI PO BËHET AMERIKË E VOGËL BRENDA KOSOVËS
 • Projekte të reja-Turbinat me bosht vertikal që prodhojnë energji alternative
 • RINIA MOS TË IKIN NË EVROPË PO TË BËHEMI BASHKË DHE EVROPËN TA SJELLIM NË KOSOVË
 • SHKUGËZA KJO MREKULLI JONA
 • FLUTUROJNË DALLËNDYSHET E URËS SË FSHENJT
 • ARBRI NJË TALENT I RRALLË NË GARËN BOTËRORE  NË LOS ANGJELOS
 • NË GJAKOVË MBAHET MANIFESTIMI “MUZA E ALPEVE 2018”
 • NËNMYFTINIA E GJAKOVËS GJATË LUFTËS SË DYTË BOTËRORE (1941-1945)

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *