Wednesday, June 5, 2024
Lajmet e shpejta

Dr. Agron Abrashi nga 15 deri më 17 Maj, këshilla mjekësore për pensionistët gjakovarë

Në Qendrën e Pensionistëve të Gjakovës, e cila ka filluar punën muaj më parë po ofrohen shërbime të shumta shëndetësore, juridike e shërbime financiare për pensionistët.  Shërbime shëndetësore me një orar të caktuar brenda vitit po ofron dr. Agron Abrashi i cili vjen kohë paskohe nga Zvicra, ndërsa gjatë ditës së neserme e deri më 17 maj do të jetë pranë pensionistëve gjakovarë për këshilla mjekësore falas. Dr. Agron Abrashi , të mërkuren të enjten dhe të premten punon nga ora 10 deri në oren 15.

Klubi i pensionistëve I hapur me iniciativen e Klubit Rotarian Gjakova, i ka lokalet në rrugën në afërsi të KEDS-it, dhe ofron ambient të përshtatshëm për qëndrim ditor të pensionistëve gjakovarë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *