Wednesday, June 5, 2024
Aktuale

Gjakova ka 243 qenë endacak më pak!


Qytetaret e Gjakoves te dielave nuk kanë pse të shqetesohen nga krismat. Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim  e KK të Gjakovëas do të organizoje aksionin e katërt për asgjësimin e qenëve endacak. Ky aksion mbahet sipas përcaktimit në orar të drejtorisë dhe do të organizohet edhe  të dielën, me datë 17 mars. Aksioni do të zhvillohet kryesisht në brendi të qytetit por edhe në periferi dhe do të organizohet nga ora 06:00 deri në ora 08:00, në të cilin aksion do të jenë të përfshirë gjashtë gjuetarë. Nga tri aksionet e deritanishme janë asgjësuar 243 qenë endacak.