Wednesday, April 3, 2024
Gjakova Presss

KRM Çabrati: Kur pastrohet Krena të mos hedhim mbeturina!

Me ndërtimin e shtratit të lumit Krena , ka ndryshuar tërësisht pamja e qendrës së qytetit. Shtegu skaj lumit tashmë është bërë pjesë atraktive për qytetarët. Por,  përkundër kësaj, një anë tjetër e shëmtuar është hedhja e mbeturinave në lum, dukuri kjo që ia prish imazhin e bukur lumit Krena.

Si gjithmonë, punëtorët e KRM Çabrati janë duke u kujdesur për ambientin e komunës sonë, në këtë rast të lumit Krena dhe shëtitores përreth. Edhe gjatë ditës së sotme ata janë parë duke pastruar lumin, që në këto ditë vape sjellë freski. Porosia e përgjithshme është që, “Gjakovën tonë e mbajmë të pastër, nëse cili prej nesh kryejmë detyrat që na takojnë! Të mos hedhim mbeturina dhe të kryejmë obligimet ndaj kompanisë Çabrati, për shërbimet që marrim çdo ditë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *