Friday, April 5, 2024
Sporti

Mbahet turneu i futbollit për të rinj Luna internacional

Në stadiumin e futbollit në Gjakovë u mbajt turneu në futboll për pionierë dhe të rinj LUNA INTERNATIONAL. Ishte  ky edicioni i 8-të i këtij turneu, , ku morën pjesë ekipet: Vllaznimi, Gjakova, Rinia e Dolit dhe Gladiatorët Avdi Jusufi nga Skivjani. Në U-13 triumfoi KF Gjakova. Lojtari më i mirë u shpall Muhamed Maloku dhe aimëperspektiv Mark Bushaj të  KF Gjakova.Në U-15 kampion u shapll KF “Gladiatori”nga Skivjani. Më të mirët u shpërblyen me mirënjohje.