Thursday, April 25, 2024
AktualeGjakova Presss

Mirëmëngjesi nga Shkugëza e Gjakovës

shkugezaTash kur vera po hynë me vrull, freskia e pishave të gjata të Shkugëzes po josh shumë gjakovarë e mysafirë. Ecja, vrapimi apo edhe kafeja dhe qaji i mëngjesit me cicërimën e zogjve dhe gjelbërimin edhe sot kishin ftuar qindra bashkëqytetarë.  Shkugëza ishte plot… Aty janë “mushkëritë” e Gjakovës. Ta mbajmë të pastër!