Saturday, April 27, 2024
Gjakova Presss

Në numrin më të ri, Gjakovapress 167, mund të lexoni

DOLI NUMRI 167- ONLINE I REVISTËS GJAKOVAPRESS
NË KËTË NUMËR, POS TJERASH MUND TË LEXONI:

-BINJAKËZIMI I SARANDËS ME GJAKOVËN NË DITËN E FLAMURIT
QË SARANDIOTI DHE GJAKOVARI JO VETËM TË NDJEHEN, POR EDHE TË VIJNË MË PRANË
– 20 VJET TË SHOQATES SË INTELEKTUALËVE “JAKOVA”
– NGA AKTIVITETI I KËSHILLIMORES ABSM
KONFERENCE SHKENCORE “SFIDAT E BOTES SHQIPTARE NË MILENIUMIN E RI
-ABK: BIZNESET GJAKOVARE ME PRODUKTET MADE IN GJAKOVA
PROJEKT MADHOR ZËVENDËSIMI I TUBAVE TË UJIT NGA AZBESTI
-XHUBLETA SHQIPTARE NË UNESCO!
-RRUGËTIMI I AKTIVISTES DHE REGJISORES SË NJOHUR ZANA HOXHA
-STUDIUESJA MIGENA ARLLATI NDEROHET ME MEDALJEN E ARTË
-SHËNOHËT DITA E GJUHËS ROME
-PROJEKTI “LA FEMME” I FLAKA GORANCIT, BASHKON 21 KOMPOZITORE FEMRA
-LYRA FEST: FËMIJË TË TALENTUAR DHE KRIJUES

– FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN, MUND TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 167

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *