Sunday, June 9, 2024
Gjakova Presss

Shpella e Kusarëve atraktive edhe në borë

Kur bora ka mbuluar zonën e Pashtrikut dhe kur temperaturat kanë rënë dukshëm nën zero, atraksioni turistik Shpella e Kusarëve është atraktive për vizitorët. Këto foto janë shkrepur të enjten(6 .Shkurt.2020)  ku gjurmët në borë tregonin vizitoret…Mes tjerëve vizitor ishte grupi i gazetarëve, operatorëve turistik e tj. që po vizitonin  këtë zonë të bukur në organizim të Qendrës  Kosovare për Zhvillim – KDC.

Shpella e Kusarit, ku ka jetuar njeriu i parahistorisë, i cili la pas vizatime e gravura interesante, e ka kështjellën e vjetër disa minuta po ece këmbë, ndërsa që të dyja këto raritete arkeologjike e natyrore, nuk janë larg rrugës së asfaltuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *