Saturday, April 27, 2024
Aktuale

Sonte, 31 Mars,  kujdestare barnatoret  Bima Bli  dhe Mentha

Sonte( e martë) kujdestare  nga ora 18.00 deri në orën 6 të mëngjesit të datës 1 Prill  në Gjakovë janë barnatoret Bima Bli  me farmacisten Fakete Kryeziu  e cila gjendet afer Spitalit  dhe Mentha me farmacisten Hare Rudi e cila gjendet përball  Ambulances kryesore të qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *