Friday, April 5, 2024
Aktuale

Sonte kujdestare barnatoret  Ideal pharm  dhe Dr. Agimi

Sonte (e mërkure) kujdestare  nga ora 18.00 deri në orën 6 të mëngjesit të datës 2 Prill në Gjakovë janë barnatoret  Ideal pharm  me farmacisten Lirika Xh.Yhubi  e cila gjendet afer Spitalit dhe Dr. Agimi me farmacisten Egyona Bejtullahu e cila gjendet  në Çarshinë e vjetër Spitalit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *