Saturday, April 6, 2024
Sporti

Volejboll: Kosova- Shqipëria 0: 3 në të dy konkurrencat

Përvjetori i 10-të i Pavarësisë së Kosovës I ka bërë bashkë në Gjakovë dy përfaqësueset e Volejbollit të Kosovës dhe Shqipërisë. Të martën në mbrëmje në Pallatin e Sporteve Shani Nushi  janë zhvilluar dy takime. Në konkurrencën e femrave fillimisht e pastaj edhe në konkurrencën e meshkujve,  Shqipëria fitoi me rezultate 0 me 3 në sete. Në të dy ndeshjet më të mirë dolën volejbollistët e Shqipërisë anipse rezultati ishte I ngushtë. Në konkurrencën e meshkujve ndeshja pati këtë rrjedhë të seteve: 22: 25 , 20 25 dhe 20 :25 në favor të Shqipërisë.
Sipas  presidentit të Federatës së Volejbollit të Kosovës – (FVK-së ) Abedin Ibrahimi dhe atij të Federatës së Volejbollit të Shqipërisë,  Erlind Pëllumbi këto ndeshje kishin vlera të mëdha pa marr parasysh rezultatin e arritur. Sipas tyre kjo flet për një bashkëpunim  të mirë të dy federatave të volejbollit që padyshim se qojnë në avancimin e volejbollit dhe përafrimin e cilësisë me vendet e rajonit.
Edhe Ibrahimi sikurse pëllumbi kanë lavdëruar organizimin dhe mikpritjen gjakovare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *