Tuesday, June 4, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i revistës Gjakovapress

image description

DOLI NUMRI MË I RI I REVISTËS GJAKOVAPRESS

NË KËTË NUMËR, POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI: 

GJAKOVA NË 37 GRADË CELCIUZ

RRËFIMI PËR VETURËN ELEKTRIKE “MADE IN KOSOVA” 

JO AFËR E PRANË NJËRI TJETRIT, POR…

UNË, BIRI YT GJAKOVË 

FAKULTET APO ZANAT? 

MËSUESI DHE  ATDHETARI I  SHQUAR BABA QAZIM BAKALLI      

MYRTEZA – XAJË NURA, RRËFIMTARI I KUJTESËS… 

URA E FSHENJTË

NË NDERIM TË TRI LEGJENDAVE 

FESTIVALI ESMA E KA FRESKUAR VERËN GJAKOVARE 

FEJTONE, MUZIKË, HUMOR…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *