Thursday, April 25, 2024
Kulturë

Shoqata e Intelektualëve “Jakova” me tri veprimtari deri në mbarim të Majit

Shoqata e Intelektualëve “Jakova” ka paralajmërur një varg veprimtarish gjatë këtij muaji. Fillimisht me 21 maj do të mbahet  Akademi Përkujtimore me rastin e njëvjetorit të vdekjes së prof.dr. Masar Rizvanollit. Pastaj të nesermen organizohet  Promovimi i veprave të Mr.Sci.   Ragip Ballata: ”Mësuesit e Gjakovës Pishtarë të Kosovës-Brezi i tretë , nga 1945 ” dhe “Arsimi shqip në Gjakovë e rrethinë 1945-1968”. Shoqata e Intelektualve jakova këtë muaj do ta përmbyll me 29 Maj me  Një Takim falenderues kushtuar prof. Xhevat Koshi me rastin e 90 Vjetorit të lindjes..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *