Friday, June 7, 2024
Aktuale

Mos të hedhim mbeturina në lumin Krena!

Rënia e nivelit të ujit dhe mbeturinat e hedhura në lumin Krena, përgjatë shtratit të ndërtuar, po i  japin imazh të keq kësaj zone mjaftë të frekuentuar të Gjakovës në këtë vapë. Hedhja e shisheve plastike dhe gjërave tjera të çfarëdollojshme me rrymimin e vogël të ujit në këto temperatura deri në 37 gradë celciuz flet për një ves të keq të disa bashkëqytetarëve tanë.

Duke e parë këtë gjendje punëtorët e KRM Cabrati sipas marrveshjes me Komunën,  kanë filluar pastrimin e shtratit të lumit Krena me porosinë që të ruhet  pastërtia e lumit dhe të mbrohet bukuria e kësaj zone, në vecanti kur në këto ditë e mbrëmje të nxehta është e mbushur me vizitor..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *