Wednesday, June 5, 2024
Aktuale

Gëzuar festa e viti të ri

Gezuar-Festa-GjakovaPRESS

Gëzuar dhe ju urojmë përzemërsisht që, gjatë vitit të Ri 2014, të keni: Shëndet të plotë e begati, krijimtari të frytshme dhe arritje në punë e në jetën e përditëshme, shumë gëzime dhe lumturi!

Redaksia e vebfaqes: gjakovapress.info