Thursday, June 6, 2024
Aktuale

A është kjo pranvera?

Anipse jemi në ditën e fundit të muajit Shkurt, kur përpara kemi pasur borë e ngrica, sot është pranverë. Bota ka ndryshuar. Ka ndryshuar edhe natyra. Këtë mëngjes pikasem dy lloje drunjësh dekorativ që kanë çelë lulet e para në Parkun në qendër të Gjakovës, ndoshta më herët se që ishim mësuar.  Në këtë kohë pandemie, kur çdo minutë na sillen telashet me COVID, këto lule na sjellin optimizëm për ditë më të mira dhe më të bukura, sic është stina ma e bukur e vitit pranvera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *