Wednesday, June 5, 2024
Sporti

Basketbollisti LEKNDREAJ-Si më priti Gjakova?

Në numrin më të ri të Gjakovapress, Lekndreaj  vec tjerash ka treguar se si e kanë pritur adhuruesit e basketbollit në Gjakovë

“Mundë të them se pritja nga adhuruesit e basketbolit në Gjakovë ka qenë dhe është e mrekullueshme. Gjakova më ka pritur me krahë hapur. Duke e ditë se sa dashamirës të sportit janë dhe  sa tifozë të zjarrtë që janë, deri tash çdo gjë po shkon mirë”. Gjakova dhe Shkodra kanë ngjajshmëri dhe kjo hetohet. Kështu më thonë sapo kam ardhë. Bile më së shumti pyetje që më bëjnë, më thonë: A e njeh Luizin ( BigBrother Albania)?… 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *