Saturday, June 8, 2024
Gjakova PresssTë përgjithshme

Bora dhe lulet nuk e njohin COVID-19!!!

Natyra ka krijuar bukuri të rralla. Kontrastet I hetojmë kudo, edhe në këto ditët e para të pranverës. Lulet në rrafshinë e bora në bjeshkë. Të dyja të bukura që nuk e njohin virusin Covid 19 . Lulet e këtyre pemëve të imta  sjellin frute në verë, ndërsa edhe  bora,  gjithashtu në verë, shkrihet dhe na I mbush burimet për ujin e pijes! Kjo foto është shkrepur më 7 Prill.20 nga periferia e Gjakovës, përball  bjeshkëve me borë të Gjeravices.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *