Saturday, February 3, 2024
Gjakova Presss

DOLI NUMRI 159- ONLINE I REVISTËS GJAKOVAPRESS

NË KËTË NUMËR,  POS TJERASH  MUNDË TË LEXONI:

 

– KUSH JANË 10 GRATË E SUKSESSHME TË GJAKOVËS

– ÇKA THA KRYETARJA E KUVENDIT TË SHQIPËRISË  LINDITA NIKOLLA GJATË  VIZITËS NË GJAKOVË

– MARSI I TRI RASTEVE TË DHUNËS NË SHKOLLA

– PANAIRI PËR ORIENTIM NË KARRIERË NDIHMË PËR FILLORISTËT

– DR. ILIR BEQIRI, MJEKU QË LA GJURMË NË MJEKËSINË GJAKOVARE

FEJTON:  MËSIMDHËNËSIT GJAKOVARË QË I DHANË DRITË ARDHMËRISË

– GJAKOVA NË DITËN E MËSUESIT

– A I DINI BENEFITET SHËNDETËSORE TË STINËS SË PRANVERËS?

– IDRIZ DHOMI, KËNGËTARI I VEÇANTË QË LA GJURMË NË MUZIKËN POPULLORE

– ÇUPA BERATASE E DASHURUAR NË GJAKOVARIN

– INTERVISTA, ARSIM GOJANI- ISH FUTBOLLIST DHE TRAJNER

– HUMOR: RRETH E RROTULL GJAKOVËS

– FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI ONLINE NË NUMRIN  MË TË RI   TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 159

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *