Thursday, June 6, 2024
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i Revistës Gjakovapress

Në këtë numër,  pos tjerash  mundë të lexoni:

GJAKOVA RRITET PËRDITË ME MË SE 5 FOSHNJA- CILËT JANË EMRAT MË TË SHPESHTË TË TË PORSALINDURVE?

GJINI: GJAKOVA ME INVESTIME PËR MBAMENDJE

HALILAJ: QYTETARËT MBUSHIN ARKËN, KOMUNA UA KTHEN ME INVESTIME

CILËSIA E AJRIT NË GJAKOVË

KRU GJAKOVA: NJË VIT ME ARRITJE DHE SFIDA

DIPLOMOJNË 258 STUDENTË TË UNIVERSITETIT FEHMI AGANI

ARRITJE TË BIZNESEVE – BELINI

ÇMIMI GUXIMI INTELEKTUAL 2019  PËR PROF.DR. NEZIR KRAKI

INTERVISTA: SHKËLZEN JETISHI-XENI 

ME MALL KUJTOJ RININË” , PROJEKTI I 7-TË I AVI ASHIKËT 

VLONA BOSHNJAKU: LIDHJA IME ME MUZIKËN KA FILLUAR HERËT

SPORTISTI VITIT 2019

NË BALLINË: NGA  KONCERTI I ANSAMBLIT MUZIKOR TË GJAKOVËS

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN  MË TË RI   TË REVISTËS GJAKOVAPRESS NR 134

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *