Thursday, June 6, 2024
Gjakova PresssLajmet e shpejta

Doli numri më i ri i revistes Gjakovapress

Në këtë numër, pos tjerash mundë të lexoni:

NË PËRVJETORIN E PAVARËSISË SË KOSOVËS
SI E PASHË UNË KOSOVËN
130 VJETORI I SHKOLLËS SË PARË SHQIPE- PËRGJITHMONË NË KUJTIMET TONA
CEREMONIA E NDARJES SË DIPLOMAVE TË PARA NË UGJ FEHMI AGANI
HISTORIA E ILUSTRUAR E MJEKËSISË DHE FARMACISË
POSTER FC LIBURN-FITUES I KUPËS SË KOSOVËS NË FUTSALL

image description

FEJTONE, MUZIKË, HUMOR…