Saturday, September 30, 2023
Gjakova Presss

Doli numri më i ri i revistes Gjakovapress

image description
image description

Ne ballinen e numrit më të ri,  në plan të parë Leonita Sadiku dhe Errita Bokshi fituese të medaljes së art në Olimpiaden e dijes në SHBA.

Lexim të këndshëm !
Revista Gjakovapress