Wednesday, April 24, 2024
AktualeGjakova PresssKulturë

Doli revista Gjakovapress nr. 59

Në këtë numër, pos tjerash  mundë të lexoni:

 

Gjakova Press Ballina Nr_59

Gjakova kremtoi Ditën e Çlirimit

Inva Mula Nderi i Qytetit

Edi dhe  Rubini fitues të Olimpiadës shkencore

Vërshimet në Gjakovë

Gjakovari që shkroi historinë e Suedisë

Muzikë: Vali,Yllnori…

FEJTONET NGA KULTURA DHE SPORTI

 

REVISTA EDHE  NË INTERNET:  GJAKOVAPRESS.INFO