Monday, June 10, 2024
Sporti

Flori Tarani në kampionatin Evropian për kadet

Boksieri gjakovar me perspektivë Flori Tarani si pjesë e përfaqësueses së Kosovës, do të marrë pjesë në  Kampionatin Europian për shkollar-kadet që do të mbahet nga 10 deri më 21 gusht në Erzurum të Turqisë.

Kosova përfaqësohet me 3 boksier dhe pos Florit në këtë garë në kategorinë 52 kilogram do të marrin pjesë edhe Eldar Aliu dhe Ensar Badallaj.

Në këtë kampionat marin pjesë boksier nga 28 shtete me 361 boksier/e

Me boksierët kosovar do të jenë, selektori Besnik Vranoci dhe gjyqtari ndërkombëtar Latif Demolli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *