Gjakova film Festival- Edicioni tretë

Gjakova film festivalTë premten  në ora 20 në sallën e bukur të shkollës së muzikës “Prenk Jakova” fillon edicioni i tretë i festivalit ndërkombëtar të filmit me metrazh të shkurtër Gjakova Film Festival ku do prezentohen filma nga shumë shtete botërore.Mysafirë dhe pjesëmarrës aktiv të festës së filmit në Gjakovë do jenë edhe figura eminente nga kultura dhe arti si Tinka Kurti, Hadi Shehu, Rajmonda Bulku, Timo Floko, Yuri Antonosante, Fadil Hysaj, Mevlan Shanaj, Bislim Muqaj, Sylejman Lokaj, Sofia Ilijeva, Shpejtim Kastrati, Ilirijana Arifi dhe shumë figura tjera të çmuara nga filmi,drama dhe kultura në përgjithësi…Përpos në qytetin e Gjakovës ( 21,22 dhe 23), më datë 22 Mars në ora 16 GjFF do prezentohet me tërë bukurinë e artit dhe artistët në Hasin e legjendave dhe të traditës shqiptare.