Friday, April 12, 2024
Aktuale

Gradualisht po dekorohet qyteti

?????????????

Festat e fundvitit janë në prag. Kjo hetohet më tepër në mbrëmje kur dekorimi me drita festive bie në sy. Komuna e ka dekoruar objektin e Kuvendit, rrugën transite dhe tash po dekorohet edhe rruga e UÇK-së, ndërsa disa biznese e ballkone të shtëpive tashmë veç janë dekoruar. Në këtë kontekst objekti I KRU Radoniqi bie në sy me dekorimin festiv. Kjo kompani ka edhe një arsye më tepër për një dekorim të tillë, pasi Radoniqi kremton 30 vjetorin e punës.