Sunday, June 9, 2024
Humor

Humor e Satirë: RRETH E RROTULL GJAKOVËS GJATË MUAJIT MARS

Nuk po na ec mirë me ekonominë. Më shumë po “hamë” se sa po punojmë!!!.

 Qysh po pritet krizë për benzinë e naftë, po më duket se veturat do ti kthejmë me pedale, për ti përdorë si biçikleta. Shyqyr që ne në Gjakovë kemi shumë teposhtëze!!!

 Gjakova është e njohur si qytet i rekordeve të Ginisit. Po duket që edhe kohëzgjatja e ndërtimit dhe zgjerimit të rrugës Skënderbeu do të hyjë në këtë libër…Vendin mundë t”ia rrezikoi vetëm Fontana në qendër të qytetit!

 Sot më së shumti u dëgjua thënia “Janë çmendur çmimet e produkteve kryesore ushqimore”. Një litër vaji luledielli u shit më së shtrenjti në botë, gati 4 euro. Kryesore për diçka sot e zumë vendin e parë!!!

Nga shkollat e Gjakovës sivjet pritet që testit të diturisë PISA  ti nënshtrohen rreth 350 nxënës. Disa nxënësve ishalla nuk iu bien në test, tabela e shumëzimit!!!!  

Në gjithë botën, kur kalohen rrugët me semafor shikohet drejtë. Tek ne, për të shikuar ngjyrat e semaforit duhet ngritur kokën lartë në qiell!!!

Trotuaret e këmbësorëve në rrugët e Gjakovës  po  i zënë veturat dhe  janë bërë  shumë të ngushta, ose ne jemi  trashë shumë e  nuk po na zënë…..!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *