Saturday, April 6, 2024
Gjakova Presss

KUSH JANË 10 GRATË E SUKSESSHME TË GJAKOVËS

Në ditën ndërkombëtare të gruas, 8 Mars, 2022,  Komuna e Gjakovës  ka ndarë mirënjohje për disa nga gratë më të fuqishme dhe me kontribut të çmuar në fusha të ndryshme, në të mirë dhe zhvillim të vendit tonë. (Më gjërësisht në numrin më të ri të revistes Gjakovapress nr 159-online)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *