Saturday, April 27, 2024
Gjakova PresssHumor

Humoreska në Gjakovapress: “Kuvendi i grave gjakovarqe në Shkugëz!”

Hyrja

(Emrat e personazheve nuk janë real,   janë të improvizuar)

Uh, sa mirë këtu i madh e i vogël po shkojkan për çdo mëngjes në Shkugëz për me thithë ajër të pastër. Çka kemi ne që nuk shkojim grumbull. Unë, ti, masnajne pi thirrim Atifetin e dajes, Arten e tezez , Kimetin … bohem boll, … kënaqem  ?! I tha zonja Nergjivan, një mbrëmje vere, zonjës Litafet. Uh bash mirë e ki vallah… Po thojin krejt Gjakova qi pe shkojin atje.

Mu kënaq , kafja e qeji 30 cent….badihava!!

Hajt bijo për çmim kush pe vet…. Unë e kom bo nijet pi Amerikës me ju qaros… A po shkojim nesër?  I thojim Shipes  me na qu me limuzinë. E kish marr patentin e kerrit qitash. Krejt me pesëshe, ma e mira… Ajo nuk priton hiq,  se edhe oshtë merakli e natyrës. Na qon neve në Shkugëz e kthehet e ja fut gjumë deri ka 10-të e masnajne vjen me na marrë… Po bijo u mësu en gyrbet. Atje bojin gjimnastikë përditë…

Mjaftuan këto muhabete grash që të organizohet shkuarja dhe vendosja në një tavolinë me 10 karriga,  në  Shkugëz…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *