Monday, June 10, 2024
Sporti

Ibrahimi dhe Krasniqi përforcime te LIBURN-i

Klubi i Futsallit Liburn nga Gjakova e ka përmbyllur transferimin e dy lojtareve për raundin preliminar në UEFA futsal cup. Klubit iu bashkuan futbollisti i Benagos nga Çekia Azem Ibrahimi dhe portieri i Prishtinës Nuhi Krasniqi. Liburni benë pjesë në grupin B të garave evropiane të futsallit ku marrin pjesë edhe KMF.Titograd nga Mali i zi, FK.Vytis nga Lituania dhe ekipi ku do te zhvillohen garat, Differdanga 03 nga Luksemburgu.
Ka kohë që futbollistët e Liburnit kanë nisur përgatitjet për një paraqitje sa më të suksesshme dhe prezantim të fustsallit të Kosovës në garat ndërkombëtare që fillojnë me 23 gusht.

Orarai i takimeve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *