Saturday, November 18, 2023
AktualeGjakova Presss

Klinika shëndetësore ‘Fati Im’ mësimdhënësve shërbime falas për Diten e mësuesit

fati im 1Me rastin e 7 Marsit ditës së Mësuesit, Qendra Diagnostike Terapeutike FATI-IM në Prishtinë, Gjakovë dhe Prizren me datën 6 Mars 2014 për puntorët e arsimit ofron përcaktimin falas të: Funksionit të gjëndrës T3, T4, TSH tiroide, nivelit të sheqerit dhe yndyrërave në gjak, PAPA testi (ndryshimet në qafën e mitrës) si dhe përcaktimin e PSA (antigjenit specifik të gjëndrës së prostatës).

Për PAPA-test caktimi i terminit paraprak është I obligueshëm.

 

Informatat shtesë në tel:

Prishtinë: 038/ 559 917; 045/32 22 50,

Gjakovë: 0390/325 353; 045/32 22 40 dhe

Prizren: 045/ 32 22 41