Monday, June 10, 2024
Lajme

Kompania Regjionale e Mbeturinave Çabrati drejt sukseseve

Për herë të parë pas 18 viteve borgji ndaj ATK-së  Kompania Regjionale e Mbeturinave Çabrati ka arritur të shlyej në tërsi këto borgje . Zyrtarë të kompanisë thonë se e gjithë kjo është arritur falë punës, përkushtimit dhe përkrahjes nga strukturat menaxheriale, operative dhe Bordi i Drejtorëve, të cilët kanë treguar një kulturë korporative dhe forcimin e transparencës, llogaridhënies dhe përgjegjëshmërisë . “Është ky një lajm i mirë për kompaninë tonë që tregon se puna, mundi dhe sakrifica në ofrimin e shërbimeve ndaj qytetarëve tanë në mbledhjen e mbeturinave do të vazhdoj në mënyrë kontinuele duke përmirësuar shërbimet tona në mënyrë kualitative dhe kohë reale, ” thuhet në njohtimin zyrtar të kompanisë rajonale të Mbeturinave Çabrati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *