Wednesday, June 5, 2024
Sporti

Kryesia e Vellaznimit shqyrton pergatitjet

vellaznimiKryesia e Klubit të futbollit  Vëllaznimi e përtërirë me antëarë të rinj kryesisht me  ish futbollistë veteran, si: Xhafer Halilosmani, Luan Vokshi, Fatmir Rraci e tjerë  në takimin e mbrëmshëm ka analizuar përgatitjet për fillimin e kampionatit të ri. Në plan të parë ishin çështjet financiare, organizative e teknike të klubit që kanë të bëjnë me një fillim të mbarë dhe realizim të synimit për kthim në superligë. Ndeshjen e parë Vëllaznimi e luan këtë të shtunë në Istog me skuadrën vendase. Kryesia e klubit ka shqyrtuar edhe vonesën e përgatitjeve të ekipit të juniorëve që bënë gara në superligë e të cilët ende nuk kanë filluar përgatitjet anipse ndeshja e parë zhvillohet këtë fundjavë. Anëtari i kryesisë Anton Shala tha se me skuadrën e juniorëve do të vazhdojë të punojë trajneri Ekrem Radoniqi, i cili në kampionatin e shkuar, me kete skuadër arriti suksese të mëdha.