Monday, April 8, 2024
Gjakova Presss

Kur të mbaron karantinimi, parqet do ti kemi më të bukura!

Anipse parqet tash për tash nuk janë pika takimi, pushimi e rekreacioni, sepse grumbullimet  janë rrezik për përhapjen e pandemisë,  ato megjithatë po mirëmmbahen, në mënyrë që kur dalim nga kjo gjendje e karantinimit, do ti kemi të rregulluara e të gjelbruara me drunjë të rinjë.  Ekipet e KRM “Çabrati” vazhdojnë misionin e mirëmbajtjes së hapësirave të gjelbra dhe mbjelljen e drunjve të rinj dekorativ në Parkun e Qytetit, sic shihet edhe në këtë foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *