Saturday, February 3, 2024
Sporti

Liga e dytë Futbollistike e Kosovës: Gjakova merr 3 pikët e para

Në derbin lokal, në start të edicionit të ri të Ligës së dytë futbolistike të Kosovës, Kf Gjakova- Dardanët  1 me 0. Ishte një ndeshje e fortë dhe me aksione nga të dyja skuadrat.

KF Dushkaja, anëtarja e re e kësaj lige, në stadiumin e Shkugëzes, të dielen barazoi 1 me 1 në lojë me Vjosen e Shtimes.

Edhe KF Dukagjini i Novosellës, si anëtari i katërt i Ligës së dytë nga komuna e Gjakovës, ka pësuar humbje në lojë me Fushë Kosovën, 0:2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *