Sunday, April 28, 2024
Lajmet e shpejtaSporti

Medalje të reja për notuesit gjakovarë

Notuesit e Vëllaznimit edhe në këtë stinë dimri, vazhdojnë me garat e notit duke radhitur suksese dhe medalje të reja. Në një konkurrencë të madhe. Ku pos notuesve kosovarë ishin edhe ata nga klubet e Shqipërisë,  klubi i notit Vllaznimi mori  pjesë këtë fundjavë  në garat tradicionale t notit “Kupa Zahir Pajaziti”. Pati shumë suksese me notarët  që u paraqiten në gara në të gjitha disiplinat.
Ledi Paloja vendi i dytë në 50m delfin – kategoria A.
Granit Godeni vendi i dyte ne 50m shpine dhe vendi i tret ne 50m delfin – kategoria A.
Rroni Rizvanolli vendi i pare ne 50m bretkocë dhe vendi i pare ne 50m krol, vendi i tret ne 100m krol dhe vendi i dyte ne 50m delfin – kategoria B.
Enis Shehu vendi i dyte ne 50m krol – kategoria D.
Sipas notuesve të Vëllaznimit garat ishin mirë të organizuara dhe kishte një konkurrencë të madhe . Klubi i notit Vllaznimi me trajnerin Ymer Lota,  në garat e radhës synon të arrijë edhe më shumë suksese..