Monday, June 10, 2024
Lajme

Mëngjesi si në vjeshtë

Qendra e qytetit, 7 shtator 2019, ora 8.00

Dita e shtune në Gjakovë ka zbardhur me mjegull dhe temperatura më të ulëta anipse jemi ende në verë. Kjo foto e dëshmon me se miri mjegullën e parë.  Ka mjaftuar shiu i mbrëmshëm për ta sjellë një gjendje të re klimatike dhe një ndjenjë të një stine të re, të stinës së vjeshtës…. Temperatura nga 30 dje, sot ne oren 8.00 ka zbritur ne 17 grade celciuz. Kjo bëri që sot “befasishëm” të ndryshohet edhe gardëroba. Xhaketat me mëngë të gjata e besa edhe xhemperët për çudi shpejtë hynë në përdorim…

Kjo është një shenjë se po afrohet vjeshta. Mirë se vjen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *