Friday, April 12, 2024
AktualeLajme

Gjakova solidaritet me Tetoven

teutaarifi1-418x215Në ditën e zisë së Tetovës, për humbjen e jetërave të pafajshme nga vershimet që përfshinë Tetoven,  kryetarja e komunes se Gjakoves ka derguar një telegram ngushellimi :

E nderuara Kryetare e Tetovës , znj. Teuta Arifi
Të nderuara familje të viktimave të fatkeqësisë natyrore,
Të nderuar qytetarë të Tetovës dhe Republikës së Maqedonisë,

Më lejoni që në emër të qytetarëve të Komunës së Gjakovës dhe insistucioneve lokale, t’ju shpreh ngushëllimet më të sinqerta për humbjen e familjarëve, miqëve dhe bashkëqytetarëve, në fatëkqësinë natyrore që goditi Komunën e Tetovës një ditë më parë.
Si institucion, dhe si qytetarë të njërës prej qendrave më të mëdha të Republikës së Kosovës, lutemi që fatkeqësia e juaj të mos ketë më pasoja të tjera, si dhe të mos përjetoni asnjëherë humbje dhe tragjedi të tilla.
Si qytetarë të provuar me humbje dhe tragjedi në kohë të ndryshme, në këto ditë të vështira qëndrojmë pranë familjeve të viktimave dhe dhembjes së tyre.
Familjeve që kanë pësuar në njerëz, në dëme materiale, si dhe githë tetovarëve u dëshirojmë gjetje të qetë shpirtërore në këto ditë të vështira të dhembjes së madhe, ndërkaq humbjet në dëme materiale urojmë të jenë sa më parë të rikuperueshme.
Në fund më lejoni që përmes këtij telegrami të shfaqi edhe gadishmërinë e Komunës së Gjakovës për ndihmë dhe solidaritet të vazhdueshëm deri në tejkalimin e kësaj tragjedie për Tetovën dhe qytetarët e saj!
Me respekt dhe bashkëdhimbje

Mimoza Kusari – Lila