Saturday, April 27, 2024
Aktuale

Në muajin Mars linden 129 foshnja

Në reaprtin e lindjeve në Spitalin e Përgjithshëm Isa Grezda në Gjakovës gjatë muajit Mars  kanë lindur 129 foshnja. Sa i takon gjinisë së të porsalindurve gjatë këtij muaji, kanë lindur 66 djem e 63 vajza (prej tyre lindje me prerje cezariane kanë qenë 37).

Të porsalindurve iu urojmë shëndet dhe rritë të lumtur ndërsa familjeve gëzime të reja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *