Saturday, April 27, 2024
Aktuale

Ta çmojmë ujin edhe atëherë kur e kemi të bollshëm !

KRU Gjakova  edhe një herë ka kërkuar vëmendje të shtuar duke u kujdesur për ujin e pijes. Në apelin e kësaj kompanie thuhet: “Ta çmojmë ujin edhe atëherë kur e kemi të bollshëm dhe jo vetëm atëherë  kur na mungon! “Kurseje sot që ta kesh nesër”. Uji është jetë! Ta ruajmë dhe ta përdorim racionalisht. Më tutje në apel kërkohet që të kujdesemi dhe  që ti kryejmë me rregull pagesat e ujit! “Së bashku për një cilësi më të mirë të ujit. E ardhmja varet nga veprimet që i marrim sot sepse ndryshimi fillon nga vetja”!, është apeli i KRU Gjakova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *