Thursday, June 6, 2024
Lajme

NJË JAVË EKZAMINIME E KONTROLLA TË GJIRIT FALAS NË SPITALIN “FATI IM”

Kanceri i gjirit prek miliona gra në botë dhe në vendin tonë.

Duke parë numrin e madh të grave të prekura dhe duke e ditur rëndësinë e diagnostikimit të hershëm, spitali “Fati Im” prapë ju del në ndihmë grave që duan të ekzaminohen apo kontrollohen.

Të gjitha pacientet që bëjnë intervenime të gjirit gjatë kësaj jave do përfitojnë zbritje prej 20-40% në të gjitha analizat histopatologjike.

Ndërsa për një javë të plotë do të realizohen vizita, kontrolla ekzaminuese, echo dhe konsulta falas nga kirugët torakal, Dr. Saudin Maliqi dhe Dr.Frederik Quperjani.

Për termine kontaktoni vetëm në këtë numër telefoni +383 48 322 250 prej ores 09:00-17:00.

Pra,  për të treguar se janë bashkë në luftimin e kancerit të gjirit, Spitali “Fati im” ka vendosur të ofrojë vizita, konsulta dhe ultrazë gjiri falas për një javë. Drejtori dr. Afrim Muhaxhiri thotë se ka mbi 10 vjet që këtë muaj e shënojnë në një mënyrë të veçantë. Ngritja e vetëdijes te masa është qëllimi kryesor i spitalit, pavarësisht që ndër vite është rritur numri i kontrolleve sistematike spontane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *