Wednesday, June 5, 2024
Gjakova PresssKulturë

Numri më i ri i revistes Gjakovapress

Në këtë numër, pos tjerash  mundë të lexoni:

 

image description

KUR VJEN PRANVERA, GJAKOVËS ME NOSTALGJI

FUNKSIONALIZIMI I AEROPORTIT TË GJAKOVËS

KËRKON KOHË, SË PAKU NJË PERIUDHË 2-3 VJEÇARE

RADONIQI UJË CILËSORË ME STANDARDE EVROPIANE

DREJTË PRAKTIKËS DHE PËRMIRËSIMIT TË PROCESIT

VLERËSUES TË DIJES SË NXËNËSVE

NË NDERIM TË IKONËS SË SKENËS DHE FILMIT HADI SHEHU

NDEROHEN ZЁRAT  FEMЁROR TЁ VITEVE ’60 – ‘80

DETEKTIMI ME KOHË  I ANOMALIVE TË ZEMRËS

SË FRYTIT  GARANCI PËR SHËNDET TË MIRË

FEJTONE, MUZIKË, HUMOR…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *