Wednesday, April 3, 2024
Kulturë

Ora e Pavarësisë me çmimin Ali Podrimja

ali podrimjaManifestimi tradicional I poezisë  ‘Ora e Pavarësisë’ organizuar nga Unioni I Shkrimtarëve dhe Kritikëve Shqiptarë do të mbahet me 1 mars në Prishtinë ku do të ndahet çmimi “Ali Podrimja” për tri vendet e para. Konkursi për poezinë më të mirë do të vazhdojë të jetë I hapur deri më 28 shkurt dhe të drejtë konkurrimi kanë të gjithë krijuesit me poezi që kanë tematikë Pavarësinë e Kosvës. Ora e Pavarësisë do të mbahet në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë.