Wednesday, June 5, 2024
Aktuale

Pas shiut borë

bora 1

Gjakova ka kaluar një 24 orësh me reshje të mëdha që kanë “fryrë” tejmase lumenjtë,posacerisht lumin Krena dhe Ereniku, të cilët vende- vende kanë dalë jashtë shtratit duke shkaktuar probleme për banorët që banojnë skaj këtyre lumenjve. Sot reshjet e shiut janë ndërprerë, ndërsa Gjakova ka zbardhë me dëborë.

Ndrsyhe uji I rrëmbyshëm I këtyre lumenjve kishte vërshuar në disa pjesë të shtratit të tij duke lënë nën ujë disa shtëpi banimi në lagjen prapa “Jatexitit”, në Drdani dhe te Ura e Taliqit.

Të premten në mëngjes niveli I ujit të lumenjëve ka rënë dukshëm duke krahasur me ditën e djeshme.