Saturday, June 8, 2024
Gjakova Presss

Posteri në Gjakovapress: DITA E RINISË

Shënimi i  Ditës Ndërkombëtare të  Rinisë, ditë kjo e cila  organizohet më 12 Gusht të çdo viti, të rinjtë gjakovarë e kanë shoqëruar me një varg veprimtarish. Aktivitetet në kuadër të kësaj dite nisen me 10 gusht  me manifestimin e titulluar Pema e Rinisë, aktivitet ky i cili u mbajt në Parkun Qendror të Qytetit. Një ditë më vonë, në të njëjtin ambient u organizua manifestimi me titull Kartolinat e Rinisë. Në anën tjetër në Ditën Ndërkombëtare të  Rinisë, aktivitetet filluan me Tryezën e Diskutimit mes të rinjve me titull “ Vullnetarizmi dhe Rëndësia e tij”, aktivitet ky i cili u mbajt në ambientet e Kryqit të Kuq në Gjakovë.

Në mbrëmje,  ndërkaq,në Parkun Kulturor Ali Podrimja, u organizua Nata e të Rinjve, ku u bë promovimi I talentëve të rinj në art dhe muzikë.  …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *