Tuesday, September 26, 2023
Aktuale

Së shpejti në shitje numri më i ri i revistes

Në mbarim të muajit Janar dhe fillimit të Shkurtit para lexuesve sëshpejti  vjen  numri më i ri i revistës Gjakovapress me plot materiale interesante për Gjakovën. Në ballinë të aj Florent Abrashi, djaloshi që e bëri Gjakovën krenare me triumfin si Zëri më i mirë shqiptar- edicioni tretë