Monday, June 10, 2024
AktualeGjakova PresssLajmet e shpejta

Sëshpejti numri festiv i Revistes

image description

Në këtë numër, pos tjerash  mundë të lexoni:

Një urim ndryshe për Vitin e Ri

Inovacione: Vetura me rrymë dhe

Makina për thurje

Kush janë fermerët e Vitit?

Radiofest mbledh radiot shqiptare

Tri dëshirat për Vitin e Ri: Esad Dujaka, Feim Kurhasani, Ardian Kozniku, Ilirjana Pylla, Armend Vokshi, Valon Shehu, Andina Pura…

Historia e mullinjve të Gjakovës

POEZIA E PARË  GJAKOVË, 1699!

“ASHIKËT” Grupi muzikor për gati 20 vjet

Kalendari: FC Vëllaznimi

FEJTONE, MUZIKË, HUMOR…