Wednesday, October 4, 2023
Gjakova PresssKulturë

Sëshpejti numri më i ri i revistës Gjakovapress

image description

FEJTONE E SHKRIME TJERA INTERESANTE PËR GJAKOVËN,  MUNDË TË LEXONI NË NUMRIN MË TË RI TË REVISTËS GJAKOVAPRESS

 SI SHËNOHET DITA OLIMPIKE NË GJAKOVË

DITA E DËSHMORËVE DHE EPOPEJA E ÇABRATIT

“UP WITH PEOPLE” NË GJAKOVË ME PETKUN RINOR

NGA DITARI: PËRJETIM I LLAHTARSHËM 8 MAJ 1999 

NJOFTIME HISTORIKE PËR SHTETIN E GJERGJ  KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT

KUR KËNDON VIOLINA E SHKELZEN DOLIT

EDI FURRA ME PROJEKTIN E RI

 SHQIPONJA SHKRUAN HISTORINË, SHPALLET KAMPIONE

FEJTONE, MUZIKË, HUMOR…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *