Saturday, February 3, 2024
Aktuale

Shiu dhe stuhija e papare deri me tash ne Gjakove

GjakovaNje stuhi  e madhe e shoqeruar me rebesh shi dhe bresher ka perfshire te marten pasdite reth ores 18.00, pjesen qendrore te qytetit. Rruget jane shendruar ne lumenj,  bodrumet e shume shtepive jane mbushur me uje nga rrjeti I ujerave atmosferike dhe atyre te  zeza , ndersa ka pasur demtimi te rrjetit elektrik, telefonik dhe te internetit.  Nuk nbahet ne  mend nje gjendje e ketille.  Pos ketyre demeve nuk  raportohet per ndonje dem me te madh, nderkohe qe demet ne bujqesi do te dihn tek diten e merkure.

Ne rrjetin social qytettaret kane postuar shume fotografi per gjendjen e krijuar te marten padite. Disa prej tyre po I postojme duke I falenderuar gjithe ata qe ne momentet e fatkeqeise natyrore kane arritur te filmoje.