Tuesday, June 4, 2024
Aktuale

Sonte kujdestare barnatoret  “ Farmaci Leka” dhe Dr. Agimi-A

Sonte (e enjte ) kujdestare  nga ora 18.00 deri në orën 6 të mëngjesit të datës 3 Prill në Gjakovë janë barnatoret  “ Farmaci Leka” me farmacistin Lekë Rragomi   e cila gjendet në qender të qytetit  dhe Dr. Agimi-A me farmacisten Ardita Serhati Zhubi  e cila gjendet  në Bllokun e ri afër banesave të Solidaritetit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *